08.08.2022

Luxusné kancelárie na prenájom s vysokým štandardom pre náročných klientov

Nemusíte vykročiť z vašej komfortnej zóny na to, aby ste zo seba vydali 100%-ný pracovný výkon. Špičkové kancelárie vám v dnešnej dobe dokážu ponúknuť domáci komfort s luxusným kancelárskym vybavením, kde môžete nielen pracovať, ale aj relaxovať. Kvalitná kancelária sa neidentifikuje len luxusným zariadením, či moderným vybavením, ale hlavne ju determinuje pocit, ktorý vo vás atraktívna kancelária zanechá.

Aké benefity predstavujú luxusné kancelárske priestory? 

Vo všeobecnosti, môžeme povedať, že luxusné a moderné kancelárie zvyšujú celkovú efektivitu zamestnancov. Nejedná sa však len o efektivitu ale zvyšujú aj kreativitu či kvalitu práce. Atmosféra na pracovisku je veľmi dôležitá. Zamestnanci pracujúci v lukratívnych kancelárskych priestoroch majú „väčšiu pracovnú pohodu“. Luxusné kancelárie majú zväčša veľké množstvo prírodného svetla, kvalitné kancelárske zariadenia a množstvo oddychových či relaxačných zón, ktoré vplývajú na náladu zamestnancov. Ak sa zamestnanci cítia v kancelárii lepšie ako doma, tak ich motivácia k práci rastie a sú ochotní v práci stráviť viac času.

Typy firiem, ktoré vyhľadávajú luxusné kancelárie

Tí, ktorí chcú prilákať nové talenty a udržať si ich. Špičkové a luxusné kancelárie môžu byť silným stimulom pre každú generáciu, no luxusné kancelárie oceňujú najmä generácia mileniálov a  generácia Gen-Z. Jedna štúdia zistila, že 78 % mileniálov považuje kvalitu pracoviska za veľmi dôležitú, pričom 69 % by rado vymenilo iné benefity firmy za lepší, moderný, luxusnejší pracovný priestor.

Tí, ktorí sa zameriavajú na budovanie značky a firemnú kultúru. Neexistuje väčšia prezentácia firemnej kultúry ako luxusne a kvalitne zariadená kancelária. Špičkové firemné priestory nie sú len otázkou dobrého výzoru a pohodlia. Spoločnosť, ktorá chce, aby jej zamestnanci vzájomne spolupracovali, boli kreatívni profituje najmä z priestoru, ktorý práve podporuje tieto faktory. Moderná kancelária vám dáva oveľa väčší potenciál zladiť vaše podnikanie s budovou v ktorej pracujete.

Tí, ktorí chcú poukázať na svoju reprezentáciu. Správna luxusná kancelária môže byť nevyhnutným nástrojom pre spoločnosti, ktoré chcú urobiť veľký dojem pre svojich potenciálnych, ale aj existujúcich klientov. Prémiová kancelária vám totiž vie veľa povedať o prestíži firmy a potencionálnej spolupráce s vami.

Typy luxusných kancelárií v Bratislave

Gorkého 4, Bratislava

Luxusná, čerstvo zrekonštruovaná budova sa nachádza na skok od Hviezdoslavovho námestia a má skvelú dostupnosť rôznych aktivít - od historickej budovy Slovenského národného divadla až po zákutia úzkych uličiek s najlepšími reštauráciami v Bratislave.

Viac informácií o budove nájdete na stránke: https://cushwakeoffices.sk/l/24/gorkeho-4-offices

Konventná 6, Bratislava

Polyfunkčný komplex Konventná 6 pozostáva zo 7 poschodí ideálnych pre menšie spoločnosti. Hlavnou výhodou komplexu je skvelá lokalita v centre mesta, ktorá ponúka množstvo parkovacích možností pre nájomcov a klientov. Komplex disponuje aj terasou a otvárateľnými oknami.

Viac informácií nájdete na stránke: https://cushwakeoffices.sk/l/209/konventna-6-bratislava

Lakeside Park 02 – Tomášiková, Bratislava

Iba 4 km od Starého Mesta. Veľmi prominentná a viditeľná administratívna budova sa nachádza v atraktívnom zelenom parku s nádherným výhľadom na jazero Kuchajda, vynikajúcim prístupom autom (10 minút do centra mesta a na letisko) a mestskou hromadnou dopravou.

Viac informácií nájdete na stránke: https://cushwakeoffices.sk/l/126/lakeside-park-02

Westend Plazza - Lamačská cesta 3B - 3C, Bratislava

Najnovší prírastok v biznis zóne Westend, ktorý nahrádza Westend Point. Budova ponúka jednu z najväčších podlahových výmer, ktorá dosahuje takmer 5 200 m². Má bezproblémový prístup autom aj mestskou hromadnou dopravou. Súčasťou komplexu Westend je viac ako 8 stravovacích zariadení.

Viac informácií nájdete na stránke: https://cushwakeoffices.sk/l/41/westend-plazza

Twin City Tower - Mlynské nivy 10, Bratislava

Lukratívne priestory v novopostavenej budove v rámci úspešného projektu Twin City sa nachádzajú na hranici Starého mesta s výbornou polohou medzi nákupným centrom Eurovea a autobusovou stanicou Mlynské Nivy. Priestory ponúkajú nádherné výhľady na Staré Mesto a hrad.

Viac informácií nájdete na stránke: https://cushwakeoffices.sk/l/50/twin-city-tower


Prezrite si prehľad našich ponúk a vyberte si luxusné kancelárske priestory, ktoré sedia práve vám a vášmu druhu podnikania. Momentálne je na trhu veľká konkurencia a kvalitní zamestnanci si majú z čoho vyberať, preto je dôležité, aby firmy dbali aj na vizuálnu stránku svojich priestorov. Prilákajte si luxusnými kanceláriami šikovných „pracantov".


Share this article

Mgr. Zuzana Gurová
Mgr. Zuzana Gurová
Head of Marketing, Slovakia

Zuzana is marketing professional with over 8 years of experience in Marketing & PR at real estate sector. She is responsible for Marketing, PR and Business Development activities at Cushman & Wakefield Slovakia.